Top 10 restaurants op Curaçao

De 10 beste restaurants op Curaçao

Visserij

Onlangs heb ik geluncht bij Piscadera in de Visserij. Het ligt direct aan het strand naast de Piratenbaai en biedt heerlijke verse visgerechten. Het eten was heerlijk en de service was uitstekend. Op het menu staat van alles, van garnalen tot verse zeevruchten en gebakken funchi frietjes. Ik raad het ten zeerste aan! Geen reserveringen!

https://m.facebook.com/piscaderanoreservations/

 

Number Ten 

Er zijn veel restaurants op Curacao die geweldig eten en service bieden. Een van mijn favoriete plekken is 'Number ten' restaurant, gelegen op de hoek van de hoofdweg en Landhuis Bloembpot. Het is een open restaurant op een patio en tuin met een creatief menu, en ze serveren inderdaad heerlijk eten!

https://numbertencuracao.com

 

La Hacienda

La Hacienda is a restaurant that specializes in grill and farm-to-table concept. They offer a unique experience where guests are able to enjoy their meals while enjoying the beauty of nature. Located in the heart of the island, it is an ideal place to get away from the city life.

https://lahaciendaolivia.everyorder.io

 

Taboosh

Taboosh Restaurant is een klein familiebedrijf dat Caribische gerechten serveert. Het restaurant is gelegen in een zeer mooi gebied genaamd het Spaanse Water. Toeristen en de lokale bevolking vermaken zich hier prima en ik zou het iedereen aanraden die eens iets nieuws willen uitproberen.

http://tabooshh.com

 

Il Forno

Il Forno is een pizzeria in Willemstad, Curaçao. Het is niet alleen een van de beste pizzeria's van het Caribisch gebied, maar het serveert ook een aantal van de beste pastagerechten en desserts. Als u op zoek bent naar een geweldige plek om te eten op Curaçao, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Il Forno.

http://ilfornocuracao.com

 

Brakkeput Mei Mei

Brakkeput Mei Mei is een restaurant met een prachtig uitzicht op het Spaanse water op Curacao. Het ligt geïsoleerd op een heuvel met uitzicht over de baai. Het buitengedeelte heeft een geweldige sfeer. Overdag is het er niet zo druk. Ze serveren lunch, en diner. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan gerechten, waaronder zeevruchten, vlees, pasta en meer. Er zijn ook verschillende Caribische drankjes verkrijgbaar.

https://www.brakkeputmeimei.com

 

De Gouverneur

De Gouverneur is een restaurant dat ik iedereen die Curacao bezoekt kan aanraden. Het is gelegen in Otrabanda, en het ligt recht tegenover de binnenhaven. Er zijn veel restaurants in Otrabanda, maar deze is mijn favoriet. Ze hebben geweldige gerechten en ze serveren het heel goed terwijl je de schepen voorbij ziet komen.

https://de-gouverneur.com

 

De Heeren At Sea

Geniet van een overheerlijke cocktail, de authentieke keuken en een adembenemende zonsondergang. Met de kabbelende oceaan als achtergrondmuziek, sfeervolle verlichting om je heen en een goed glas wijn in de hand beleef je hier de perfecte avond.

Restaurant 'De Heeren at Sea' is dagelijks geopend van maandag t/m zondag vanaf 8:00 uur 's ochtends tot laat in de avond. Voor restaurant reserveringen bel je met (+5999) 465-2575.

https://www.scubalodge.com/en/Restaurant/

 

Kome Restaurant

Kome Restaurant is een geweldige plek om te eten en te drinken in het bruisende Pietermaai gebied van Curaçao. Het is ook de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de internationale keuken samen met unieke desserts en een breed scala aan cocktails.

https://www.komecuracao.com

 

Restaurant 020

Restaurant 020 is een prachtig restaurant aan de Caribische zee waarbij de Chef's zullen zorgen voor een unieke culinaire ervaring.

www.restaurant-020.com