Appartement met HuurAuto

Bent u op zoek naar een heerlijk appartement in Curacao met huurauto? 

 

Appartement met HuurAuto

Om het tropische eiland Curaçao te verkennen is een Huurauto toch wel nodig. Ook is een huurauto handig om een boodschap te doen of lekker rond te toeren over het eiland.

De huurauto kunt u bij het huren van onze appartementen laten afleveren op ons resort.

Een kleine auto is al voldoende om het eiland en alle hotspots van Curaçao te bezoeken.
 

Nog even wat tips als u de weg op gaat met uw huurauto.

De wegen op Curacao zijn redelijk tot goed en de verkeersregels zijn vrijwel hetzelfde als in Nederland, behalve deze niet te vergeten verkeers regel : rechts heeft namelijk GEEN voorrang op Curaçao, rechtdoor gaat dus voor. wel ook even oppassen met wat gaten hier en daar in de weg vooral op de weg naar westpunt en de kleine binnendoor wegen. 

 
Het kleinste model huurauto is al vanaf €27,- per dag te huur inclusief verzekering.

Bent u Bijvoorbeeld van plan om 5 dagen curaçao te boeken? in 5 dagen curaçao kunt u al een hoop ontdekken, een huurauto is dan onmisbaar.

 
Voor meer informatie over een appartement met huurauto, neem dan contact met ons op. 
 
 
 

Curacao vakantie kindvriendelijk

 

Curacao vakantie kindvriendelijk

 

Zoek je een kindvriendelijke vakantiebestemming , denk dan ook eens aan Curaçao. Ook met een baby is Curaçao een aanrader. Je hebt alle voordelen van een Nederlandse bestemming zoals drinkwater uit de kraan en babyvoeding in de supermarkt, gecombineerd met prima weer en leuke bezienswaardigheden.

 

Ons kleinschalige resort is zeer kindvriendelijk en het beschikt over een kinderbadje & schommel , u kunt zelfs vanaf uw eigen veranda de spelende kinderen goed in de gaten houden.

Wij zijn een Klein resort op Curaçao  en onze accommodatie in Curacao ligt hoog gelegen en aan de rand van het natuurgebied de zoutpannen, U kunt vanaf uw veranda elke dag heerlijk genieten van het prachtige uitzicht.